Rođendanski bal

Prijave na 14. Rođendanski bal

13. srpnja 2023. u 20:00 sati, Sokolski dom, igralište
Broj plesnih pozicija: 444
Kako biste se prijavili na Rođendanski bal potrebno se prvo registrirati, tj. prijaviti, ako ste već registrirani. Registrirati se možete klikom na odgovarajuću tipku u gornjem desnom dijelu ove stranice, nakon toga na unesenu e-mail adresu dobit ćete verifikacijski link koji trebate potvrditi.

Nakon registracije možete odabrati poziciju tako što ćete je kliknuti na nju tj. točku na kojoj želite plesati (desna strana ovog ekrana).

Nakon odabira željene pozicije (točke) popunite obrazac i kliknite „Spremi“.

Jednom prijavom moguće je prijaviti više parova. Sve svoje prijavljene parove možete vidjeti i uređivati klikom na tipku "Moji parovi" (gornja lijeva strana ekrana), gdje možete preuzeti potvrde za parove koje ste prijavili.

Ukoliko niste u mogućnosti sami prijaviti svoju plesnu poziciju, to možete učiniti na sljedeći način:
U prostorijama Centra za mlade u Grabriku, Ulica Maksimilijana Vrhovca 13, svaki radni dan (ponedjeljak-petak) od 9 do 20 sati.
U Knjižnici za mlade, Ulica Ivana Banjavčića 8, svaki radni dan (ponedjeljak-petak) od 9 do 15 sati i subotom od 8 do 13 sati.
U Društvenom centru Prostorija, Ulica Mije Krešića 4, svaki radni dan (ponedjeljak – petak) od 9 do 20 sati.

U slučaju da se ne možete prijaviti putem aplikacije, pošaljite svoje podatke na manifestacije@karlovac.hr i mi ćemo vas upisati!